Hjem - Lions Skive

klubliv 2017

Lions Adventur  sejltur i Limfjorden med Marelyn Ann , hvor vi i skive gav de ung
en oplevelse med besøg i badeland og på bowlingbanen, særlig besøget i badeland var kærkommen da de gerne ville i bad efter nogle dage på fjorden,

klubaften 9/8 2017 med besøg af Anders

Daugbjerg fra Falck.

Sofus Falck der startede det hele Brandslukning som start.
Anders fortalte levende om sit arbejde hos falck i gennem mange år. Falcks første motoriserede ambulance.
En gaseksplusiom i Fynsgade som raserede et hus fuldstændig. Anders har adskillige gange oplevet fødsler i ambulance .
Nål til 100 % fremmøde sidste år til klubmøder . Potagelse af Bent Jensen og Svend Ejsing som nyt medlem af Lions.

klubaften 8/11  2017 med besøg hos

dørpladefabrik partas i Balling .

Bitten fortalte om starten og udviklingen af fabrikken fra trædreri til dørpladefabrik med 28 medarbejdere.

Råvarelager me knastfrit træ. Aluminium plader til dørene klippes til i størelser .
Samlingt af kanttræ og isoling samt alu og plade limes sammen. limpresse  tøre limen hurtig.
Halvfærdige dørplader for udhusdøre. Overfærser som fræser kanter rundt og huller til lås og eventuel vindue.
Færdige døre klar til lakering eller maling. Malede døre males op til 5 gange.
Partas en virksomhed I Balling en virksomhed der var en af de mangemøbeel virksomheder, der var
 på Skiveegnen i halvfjerserne. Virksomheden har
 overlevet ved at være omstillingsparat, da store dele
af møbel industrien flyttede ud af landet. Partas laver
  i dag dørplader og flyldninger til ind og udland, der er
ca 40 medarbejdere. Partas er i 2017 blevet overtaget
af OH Industri fra Ikast. Igen en rigtig spændende
 virksomhed vi besøgte.
Efter besøget klubmøde på Højslev kro.
  Til  klubmødet havde vi besøg af Jens Aksel Thomsen fra Disktiktet .
Lions værdisæt blev gennemgået og diskuteret. Jens fortalte lidt om hvad der sker i lions rundt omkring.
Vor president modtog et nyt bander af Jens. Jens udelte nål til månedens fødselrae i anledning af Lions 100år.
Jørgen  foretog optagelse af Villy Elmann Nielsen som nyt medlem . Jens lykønskede Villy med optagelsen som Lionsmedlem.
.Svend Åge delte mildt ud af bøder til alle

Vaffelbagning for Kvickly

nogle gange op til  jul

Der var søgning til de gratise vafæer hele dagen.

Vi havde føet nogle julekrus med the til videresalg, nogle blev solgt.
Vi fik solgt en del julelotterier .og nogle var heldige at vinde på skrab. Der blev udvalgt specialnumre med omhug.

11/12 2017  Klubaften med lille julefrokost.

med små  sjove indslag.