Hjem - Lions Skive

9/5 2018 Skov glyngøre

Besøg ved Skov A/S i Glyngøre en stor virksomhed med 380 ansatte i mange lande en virksomhed som startede i 1954  på Herregården Østergård i nordsalling med svineproduktion men i 60 erne gik man over til kyllinger og æg. I slutningen af 60 erne udviklede man udluftning af svine og kyllingestalde og det er det man i dag produsere og sælger over  hele varden.
I 1993 solgte Kjeld Skov  og Skov Holding A/S  virksomheden til en stor international koncern, Fra 1990 blev stadig flere komponenter  fremstillet hos underleverandører. og i dag producere Skov kun elektronik og udvikling samt montering.  Et meget spændende besøg i en meget stor virksomhed.

Efter besøget ved Skov  kørte vi til Højslev kro til Klubaften.

Der hyggesnakkes efter et fantstilk måltid.
  Jørgen optager Per Søegaard som medlem i klubben.
Rolin afleverede  Blomster til  Pers som tilfalder konen  Lis. Udlevering af Awards til 3 medlemmer som har skaffet nyt medlem i 100 års  for oprettelse af LIONS.
--------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------